Kesäpäivät 2020

Kiinanharjakoirien Kesäpäivät Orivedellä

14.-16.8.2020 Säynäniemen Leirintäalue, Orivesi

Tänä kesänä herätellään uudelleen eloon perinteiset Kiinanharjakoirien kesäpäivät, vanhalla tutulla paikallaan elokuun toisena viikonloppuna. HUOM! Seuraamme yleisiä ohjeistuksia kokoontumisista, ja tarvittaessa tapahtuma perutaan. Peruuntumisesta ei aiheudu kuluja osallistujille, sillä majoitus maksetaan vasta paikan päällä.

Luvassa rentoa yhdessäoloa kauniin järviluonnon keskellä, upeassa niemessä sijaitsevalla Säynäniemen leirintäalueella Orivedellä, n. 45 km Tampereelta pohjoiseen.

Ohjelmassa muun muassa hauskoista lajeista koostuvat leiriolympialaiset, valokuvaustuokio ammattivalokuvaajan kanssa sekä koiran ja omistajan yhteinen pukukilpailu. Iltaa istumme leirinuotion äärellä.

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Majoittuminen

Majoittuminen tapahtuu joko alueen mökeissä, teltoissa tai matkailuautossa/vaunussa. Majoitus varataan suoraan leirintäalueelta sähköpostitse saynaniemi(a)gmail.com. Maksu suoritetaan vasta paikan päällä, ja maksuton peruminen on mahdollista tapahtumaan asti. Paikat kannattaa kuitenkin varata heti, jotta jokainen halukas saa majapaikan. Olemme neuvotelleet meille 20% alennuksen majoitushinnoista, joten muista mainita Kiinanharjakoirien kesäpäivät varausta tehdessäsi!

 

Hinnasto (ilman alennusta)

Mökkeihin ei tule vettä. Jokainen mökki sisältää jääkaapin. Liinavaatevuokra on 6€/setti.

Mökit 1-5: 4 hengen mökkejä keittiömahdollisuudella 60€/vrk

Mökki 8: 6 hengen mökki keittiömahdollisuudella 70€/vrk

Mökit 11 & 12: 4 hengen mökkejä 50€vrk

Mökit 14-16: 3 hengen mökkejä 45€/vrk

Mökit 6 & 7 + 10 & 13: 2 hengen mökkejä (6 & 7 parivuoteella ja 10 & 13 erillisvuoteilla) 40€/vrk

Mökki 9: 1 hengen mökki 35€vrk

Sähköpaikka: 30€/vrk (max 5 henkeä)

Telttapaikka: 15€/vrk + 3€/hlö/vrk

 

Ruokailu

Lauantaille ja sunnuntaille on mahdollisuus tilata lounas ennakkoon leirintäalueen keittiöstä. Lounaan hinta on 10€ ja se sisältää salaatin, lämpimän ruuan ja jälkkärikahvin. Lounaan minimimäärä on 10 henkeä ja sitovat tilaukset tulee toimittaa 31.7. mennessä Ninalle enqvistnina(a)gmail.com. Mahdollisista erityisruokavalioista voit tiedustella tarkemmin Ninalta. Jos lounastilauksia tulee alle 10, ei lounasta valmisteta.

Alueella on grillausmahdollisuus leirinuotiolla, ja yhteistuumin olisi tarkoitus valmistaa myös esimerkiksi isompi erä salaattia. Tästä lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

 

Valokuvaus

Valokuvaajaksemme lauantaina 15.8. saapuu IDA Photosin Ida Lehtonen. Kuvauksen hinta on 50€/omistaja sisältäen kaksi valmista digitaalista kuvaa. Lisäkuvien tilaaminen mahdollista.

Ajanvaraus ja lisätiedot:

IDA Photos
044  975 1447
info(a)idaphotos.com

 

Kesäpäivädiilit

Kiinanharjakoirien kesäpäivien yhteyteen saamme hienon tarjouksen kaikista Turkkitaian myymistä tuotteista, 20% alennus, kun tilaus on tehty 2.8 mennessä keskitetysti niin, että järjestäjä kerää kaikilta tilaukset ja maksut!

Linkin kautta tämän hetken tarjonta TURKKITAIKA sivuilta ja laita tilausta tulemaan vaikka mesellä (Nina Enqvist) tai sp osoitteeseeni enqvistnina(at)gmail.com

Kesäpäivillemme osallistuu myös Oriveteläinen koirapalvelu Origo. Luvassa on pieniä palkintoja viikonlopun kilpailuihin sekä jotain tuotemyyntiä (nameja / leluja) paikan päällä. Olemme saaneet koirapalvelu Origolta myös kesäpäiville toimitettaviin verkkokaupan tilauksiin ilmaisen toimituksen lisäksi -10% alennuskoodin joka koskee kaikkia verkkokaupan tuotteita. Alennuksen saa koodilla HARJIS2020.
(Koodi syötetaan kassalla ja toimitustavaksi valitaan “toimitus tampereelle” ja lisätietokohtaan kirjoitetaan vielä “toimitus kesäpäiville”)

Koirapalvelu Origon verkkokauppa löytyy oheisen linkin kautta:
Koirapalvelu Origo

 

 

Lisätiedot

Nina Enqvist
050 3636656
enqvistnina(a)gmail.com