Vuoden Kiinanharjakoira -kilpailut

Helsingin Messukeskuksen Voittaja-näyttely on viimeinen näyttely, jonka pisteet lasketaan mukaan Vuoden Kiinanharjakoira -kilpailuun.

Vuoden Kiinanharjakoira -kilpailussa ovat mukana kilpailuvuoden aikana näyttelyihin osallistuneet kiinanharjakoirat, joiden omistaja on Suomessa asuva Suomen Kiinanharjakoirat ry:n jäsen tai maksanut itselleen osallistumisoikeuden sääntöjen mukaisesti.

Vuoden  alusta foorumilla ilmoitetaan reaaliaikaisena Vuoden harjakoira-, Vuoden veteraani-  ja Vuoden pentu -pisteet. Säännöt ovat luettavissa alla olevista linkeistä. Vuoden kasvattaja- ja Vuoden jalostuskoirakilpailuun tulee kunkin osallistujan itse ilmoittaa tulokset.

Vuoden harjakoirakilpailun tulokset ovat reaaliaikaisina jäsenistömme nähtävissä  Fooromin tulospalstalla, joka on vain jäsenistön luettavaksi.

Vuoden Toko – ja agilitykoira pisteet lasketaan KoiraNetin sen hetkisten tietojen mukaan tammikuun 30.päivä ajalta 1.12.-30.11.

Vuoden Agilitykoira ja Vuoden Tokokoira kilpailuissa ovat mukana kilpailuvuoden aikana virallisiin kokeisiin osallistuneet kiinanharjakoirat, joiden omistaja on Suomessa asuva Suomen Kiinanharjakoirat ry:n jäsen. Pisteiden lasku alkaa joulukuun 1. päivästä lähtien ja päättyy 30. marraskuuta.

Säännöt    VuodenHarjakoira_PISTELASKUSÄÄNNÖT2018

 

Ilmoittautuminen

Vuoden  kasvattaja- ja jalostuskoirakilpailuun pitää jokaisen osallistujan itse ilmoittaa tulokset. Vuoden tulokset tulee ilmoittaa seuraavan vuoden tammikuun loppuun mennessä joko sähkö- tai etanapostilla  osoitteeseen:

Mia Vesala
Hämeenkatu 10
18100 Heinola
harjakoira.puheenjohtaja @ gmail.com

Ilmoittautumisessa pitää olla selkeästi:
*Kasvattajan / jalostuskoiran nimi
*Kasvattajan / omistajan laskema pistemäärä
* Koirat ja tulokset joiden perusteella pistemäärä on saavutettu